ARENA_ABB_LEAF_Awards_2018_Banner_982x387.jpg

Commercial Building of the Year Award

Commercial Building.JPG

The entire 5-acre site is conceived by architects, Design Unit, as a forest that penetrates, surrounds and steps over the buildings maximizing contact with nature. 

The site uses canopies of trees to create shading and in-slab cooling to reduce power requirements and all office and factory levels give direct access to gardens and waterfalls on multiple levels and shaded courtyards throughout the building that help cool the space and can be used for meetings, café life and relaxation. 

Employing state-of-the-art architecture and design ideas, the new facility serves as a model for building in challenging climatic conditions. 

Judges’ comments include:

  • Displayed over 5  acres of forest and architecture
  • Multilevel direct access to gardens, waterfalls and shaded courtyards
  • With in-slab cooling to reduce power requirements
  • A model for building in challenging climatic conditions 

Related images

  • Commercial Building.JPG
  • Prmt18.jpg
  • Prmt61.jpg

Countdown to LEAF Awards 2017

ABB_LEAF_awards_winners_heading.jpg

LEAF_Awards_2017_winners.gif







HEADLINE PARTNER and TROPHY PATRON



AB_150.jpg

2017-Category-Sponsors.jpg

LEAFawards-MP-flashgif